Kandidaat notaris met enige werkervaring voor een kantoor vlakbij Haarlem

 

Voor een notariskantoor vlak in de buurt van Haarlem is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris met enige werkervaring.

Het kantoor heeft twee vestigingen en wordt geleid door twee notarissen die een enorm enthousiasme uitstralen. Het kantoor is stijlvol en warm ingericht. (een hele prettige stijlvolle werkomgeving!)

Het kantoor is op alle drie de rechtsgebieden thuis. Ze bedienen klanten die niet voor de goedkoopste notaris  gaan, maar voor echte kwaliteit. Hier wordt de tijd genomen en gaat het niet om het aantal akten.

Er is veel kennis op kantoor doordat elke notaris veel ervaring heeft en haar specialisatie heeft op een vakgebied. Ook een toegevoegd notaris met zeer veel ervaring op vastgoed waar je de fijne kneepjes van het vak van leert.

De ondersteuning van het kantoor bestaat uit klerken en twee secretaressen. Er werken ook een aantal werkstudenten.

Voor jongere kandidaat notarissen is begeleiding met name in de eerste jaren essentieel. Aan de ene kant veel vrijheid hebben maar ook juist het kunnen sparren. Hierdoor is het een ideaal klimaat voor leergierige kandidaat notarissen die het leuk vinden om niet op een rechtsgebied zich te ontwikkelen maar juist op meerdere rechtsgebieden.

Van besprekingen met cliënten leer je veel (advisering) en daarna het in elkaar puzzelen van een complete akte. Dit in combinatie met het overleggen maakt het werken hier erg leerzaam en fijn.

De sfeer is zeer goed.  Je voelt dat het team hecht is en dat je het samen met elkaar doet. Het enthousiasme en de drive springt eraf.

Het kantoor heeft vorige jaar een tweede vestiging geopend, op een kwartiertje afstand van elkaar. De kantoren werken als een kantoor. Een prachtig gebied waar een enorme groei potentie ligt!!

Voor een kandidaat notaris die de ambitie heeft om op den duur (toegevoegd ) notaris te worden is het prettig om te weten dat deze mogelijkheid hier mogelijk is. Fijn te weten dat hier niet nog 4 kroonprinsen voor je in de rij staan en het wel even duurt totdat je aan de beurt bent of niet.

Ook krijg je hier de kans om ingewikkelde zaken op te pakken en is dit niet allemaal weggelegd voor de hele ervaren kandidaten.

Mocht je twijfels hebben of je ontwikkeling bij je huidige werkgever optimaal is of ben je niet gelukkig in het team waar je nu in zit, bel dan eens op. We luisteren naar je verhaal en willen weten wat jij belangrijk vindt in je functie. We maken samen een zorgvuldige selectie.

Ook als je het allemaal nog niet helemaal voor ogen hebt kan gewoon eens sparren heel verhelderend werken.

www.calisenpartners.com

Jet@calisenpartners.com

06-45886840 ( ook in de avond uren ben ik bereikbaar)

BeeldmerkWIT.png