Notarieel medewerker vastgoed

Voor klein, maar professioneel notariskantoor in de omgeving van Harderwijk is Calis & Partners op zoek naar een notarieel medewerker voor het vastgoed.

Op de afdeling vastgoed is er plek voor een notarieel medewerker. Het kantoor doet geen bulk werk, maar levert maatwerk. Als notarieel medewerker werk je nauw samen met de (kandidaat)notaris vastgoed en andere collega’s van vastgoed. Je vormt een hecht team en zal gezien de mentaliteit en fijne sfeer op kantoor snel je plekje hebben gevonden. Jouw werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit het maken van akten en alles wat daar bij komt kijken. Veel contact met cliënten en intern is het heel goed mogelijk om te sparren.

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen wordt er wel werkervaring op vastgoed binnen het notariaat gevraagd. Ideaal zou zijn iemand met een HBO achtergrond. Je kunt je hier goed verder ontwikkelen.

Mocht je interesse hebben dan kunnen we je meer over de functie en het kantoor vertellen. Mocht je meer mogelijkheden willen bekijken die interessant voor je zijn, neem dan contact met ons op.

Jet@calisenpartners.com

Jet: 06-45886840

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png