(Parttime) kandidaat notaris familierecht ++

Keuze maken of is beide toch mogelijk? Je bent ambitieus, ervaren en goed in je vak!! Maar je hebt ook een gezin thuis. Thuis komt op de eerste plaats. Later als de kinderen groot zijn dan kan ik (toegevoegd) notaris worden. Waarom niet nu? Parttime!

Voor een  bekend notariskantoor gelegen in de omgeving van Utrecht is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris familierecht die nu toe is om (geleidelijk) de stap te maken naar (toegevoegd) notaris.

Dit kantoor is gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht en onroerend. Het team bestaat uit de notaris, een toegevoegd notaris, twee kandidaat-notarissen, twee klerken en de ondersteuning. Dit kantoor heeft kwaliteit en maatschappelijk betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Geen prijsvechter! Het kantoor is gevestigd in een prachtig pand en is niet te missen in het centrum van dit prachtige dorp/stad (70.000 inwoners). Een bosrijke omgeving en zeer centraal gelegen.

Een echte stadspraktijk met een grote variatie aan klanten. Omdat in dit mooie gedeelte van het land ook veel inwoners wonen met een bovengemiddeld inkomen/vermogen zul je ook met deze doelgroep veel te maken hebben.

De notaris is op zoek naar een ervaren kandidaat die de ambitie heeft om de maatschap in te gaan en notaris te worden.  Samen het kantoor  leiden en de koers uitstippelen.

Hierbij zal jij  de familierecht praktijk voor je rekening nemen, waarbij je natuurlijk wordt ondersteund door een kandidaat notaris familierecht en een aantal notarieel medewerkers.

Ook houd het in dat je een coachende rol hebt om iedereen op een nog hoger plan te krijgen. Je management vaardigheden kun je hier verder ontwikkelen.

Is de tijd rijp om nu eens die stap te maken naar (toegevoegd) notaris? Hoe leuk om het kantoor samen met de  notaris uit te bouwen en zelf nu de beslissingen te kunnen nemen. Je staat er niet alleen voor. 

Ben je nieuwsgierig naar deze functie en wil je er meer over weten neem dan contact op met Jet Calis 06-45886840 ( ook in de avonduren)  of mail jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png