top of page

PA met leidinggevende ervaring, een volgende stap.

Teamleider praktijk ondersteuning

Heb jij veel ervaring als Pa en heb je de ambitie om door te groeien? Dan ligt hier een heel mooie uitdaging!

Voor een bekend groot advocaten/notarissen kantoor in Amsterdam is Calis & Partners op zoek naar een ervaren PA die een mooie stap wil maken. Je zal een team van 30 ondersteuners gaan aansturen. Ondersteuners/PA’s die werkzaam zijn voor de advocaten, notarissen en fiscalisten.

Het gehele kantoor heeft zo’n 90 ondersteuners in dienst verdeeld over de verschillende afdelingen. Samen met jouw 2 collega’s stuur je een ieder 30 mensen aan. Hierdoor zal je je niet meer inhoudelijk op het werk van ondersteuning kunnen richten maar heb je de verantwoordelijkheid om de ondersteuning zo goed mogelijk te organiseren. (Door jouw achtergrond als PA herken je precies waar de knelpunten liggen)

Je werkt in deze functie zelfstandig. Je houdt je o.a. bezig met HR-gerelateerde taken als werving & selectie, Performance Management (incl. het voeren van beoordelingsgesprekken), personeelsplanning, opleidingsprogramma en verzuimbegeleiding.

Een hele gevarieerde functie en waarbij je zelf je agenda kunt indelen. Met jouw 2 andere collega’s die een ander team aansturen heb je veel overleg.

Je wordt in deze functie nauw betrokken bij het bestuur en wat er speelt in de organisatie. Zo ben je ook vaak aanwezig bij bestuursvergaderingen waarbij de beslissingen die daar gemaakt worden ook van invloed zijn op jouw club met ondersteuners. Aan jou de taak om zo’n beslissing door te voeren en waarbij je ook soms wat weerstand kan verwachten. Hoe je dat gaat doen is aan jou. Neuzen de zelfde kant op. Goede sfeer in het team, maar ook zeker aandacht voor het wel en wee van een ieder persoonlijk.

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen is het belangrijk dat je tenminste aan twee van de drie onderstaande punten voldoet:

  • Ervaring op een groot kantoor als PA

  • Leidinggevende ervaring

  • Iemand die stevig in zijn schoenen staat en ook tegengas durft te geven. Een sociaal meelevend persoon maar je hebt ook overwicht. Je kunt uitstekend schakelen tussen de verschillende lagen van de organisatie.

Ik kan je nog veel meer uitgebreide informatie geven over het kantoor, het team, de functie enz. Lijkt je dit een mooie volgende stap? Neem dan contact op met Jet van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page