top of page

Notarieel medewerker particulier vastgoed voor een bekend kantoor in Arnhem

Voor een bekend notariskantoor in Arnhem is Calis & Partners op zoek naar een notarieel medewerker met al enkele jaren ervaring op het vastgoed.

Het kantoor heeft een bloeiende vastgoed en familierechtpraktijk.

Op de vastgoed praktijk is ruimte voor een notarieel medewerker die al enkele jaren ervaring heeft in het vastgoed.

Een betrouwbaar kantoor, degelijk , zorgvuldig en waar klanttevredenheid en kwaliteit heel belangrijk worden gevonden.  Niets voor niets weten veel makelaars hun weg naar dit kantoor te vinden. Ze hebben een hele plezierige samenwerking.

Het kantoor bestaat uit mensen die veel kennis hebben van het vak. Er wordt veel met elkaar overlegd en het team is stabiel en er hangt een goede sfeer. Je merkt dat er met plezier wordt gewerkt.

Het kantoor is groeiende en er is ruimte voor een leuke ervaren notarieel medewerker. Iemand die het fijn vindt om in een gezellig en hecht team te komen werken en die al ervaring heeft met het vastgoed maar zich ok verder wil kunnen ontwikkelen.

Het kantoor houdt zich bezig met bestaande bouw, geen nieuwbouw,.

In de functie zal je veel contact hebben met klanten en makelaars en je regelt alles tot aan het passeren van de akte. Je zorgt dat alle informatie er is, doet onderzoek, stelt de akten op en beantwoordt vragen van cliënten en makelaars. Ook stel je de aflosnota’s op. Mocht je ergens niet uitkomen, jouw collega’s helpen je graag verder.

Vind je het leuk om veel klantencontact te hebben, juridisch inhoudelijk te werken en leer je graag ook bij in een fijne sfeer? Dan is het zeker de moeite waard om mij te bellen. Ik kan je nog meer informatie geven.

Naast deze vacatures hebben we meerdere mogelijkheden dus als je een overstap overweegt, schroom niet en bel mij op voor de mogelijkheden.

 

Jet 06-45886840 (ook in de avonduren)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page