top of page

Kandidaat notaris particulier vastgoed en/of familierecht in Amsterdam (top plek!)

Voor een bijzonder stijlvol notariskantoor is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris voor het particuliere vastgoed en/of familierecht.

Het kantoor is gevestigd op een super plek in Amsterdam Zuid! Het leeft en bruist. Aan dit kantoor hangt een immens netwerk van makelaars en vaste klanten.

Van doorloop dossiers tot complexere dossiers. De afwisseling maakt het zo leuk!

Een gevarieerde klantenkring. Van expats die een huis kopen, een stel dat gaat samenwonen en een belegger die een pand koopt, opknapt en splitst. Een testament wat op gesteld moet worden voor een vermogende dame, enz., enz.  De trouwe klantenkring komt steeds weer terug op dit kantoor. (verschillende generaties)

Naast de notaris en een zeer ervaren kandidaat notaris werken er een notarisklerk en uiteraard ook de notarieel medewerkers die de nodige ondersteuning verzorgen.

Een goede balans werk en privé!  En een fijn gemotiveerd team. Er wordt met elkaar in de middag aan tafel gelunched met gezonde/lekkere dingen die vers gehaald worden.

Het kantoor staat open voor een kandidaat notaris met een paar jaar ervaring maar het mag ook een zeer ervaren kandidaat zijn die de ambitie heeft om partner te worden.  

Op dit kantoor past een kandidaat die plezier heeft in zijn vak, graag wil verder leren maar die het ook leuk vindt om zijn of haar goede ideeën door te voeren.

Je vindt het leuk om met veel verschillende cliënten om te gaan, veel besprekingen te voeren met de benodigde advisering. Een veelzijdige functie en niet alleen maar akten produceren.

 

Voor meer informatie over deze functie op deze heerlijke plek kan je contact opnemen met Jet Calis van Calis & Partners.

Naast deze vacature hebben we meerdere soortgelijke vacatures maar elk kantoor verschilt weer van het andere.  Welk kantoor past het beste bij jou? Bel/mail ons en maak gebruik van onze kennis van kantoren binnen het notariaat.

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page