top of page

Ervaren kandidaat notaris in Lisse

Calis & Partners is voor Notariskantoor Timmers in Lisse op zoek naar een ervaren kandidaat notaris.

Een super mooie kans voor een ervaren kandidaat notaris die veel meer is dan kandidaat notaris alleen. Iemand met drive en een ondernemersgeest en die plezier heeft in zijn vak. Met elkaar in het management team zitten en samen het kantoor besturen. Hier staat kwaliteit en dienstverlening bovenaan. Niet voor niets dat cliënten steeds weer bij dit kantoor terugkomen.  

Hier notaris worden is een prachtige kans omdat je het niet alleen doet maar met elkaar. Ieder staat in zijn kracht en benut zijn eigen kwaliteiten.

Een goed stabiel kantoor met meerdere kandidaat notarissen, een mooi team van professionele ondersteuners en een hele prettige informele sfeer.

Notariskantoor Timmers is al ruim 25 jaar actief en is uitgegroeid tot een van de grootste notariskantoren in de Bollenstreek. Hun missie is om cliënten zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen in belangrijke levensbeslissingen, met heldere inzichten en oplossingen.

Als ervaren kandidaat-notaris ben je hier direct betrokken bij hun meest bijzondere en uitdagende dossiers. Denk aan complexe nalatenschappen, estate-planning voor vermogende cliënten, complexe vastgoedtransacties en zakelijke fusies. Jouw klantgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden stellen je in staat om op hoog niveau te functioneren. Belangrijk is dat je openstaat om notaris te worden en je ondernemerskwaliteiten laat zien, waarbij je dus  ook een rol speelt in het management van kantoor.

 

Functie-eisen:

- Minimaal vijf jaar ervaring als kandidaat-notaris.

- Waarnemingsbevoegdheid.

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

- Vakmatig gedreven met oog voor kwaliteit.

- Beschikbaarheid: Fulltime heeft de voorkeur, maar parttime is bespreekbaar.

 

Wat wordt er geboden:

- Een moderne, informele en gezellige werkomgeving.

- Uitdagende klanten en opdrachten.

- Het mooiste uitzicht over de bollenvelden.

- Mogelijkheid voor snelle benoeming tot notaris.

- Ruime ontwikkelingsmogelijkheden binnen het kantoor, inclusief training en opleiding in diverse notariële rechtsgebieden.

 

Wil je meer ins en outs horen over dit kantoor neem dan contact op met Jet van Calis & Partners.

Jet 06-45886840 (ook bereikbaar in de avonduren!)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Ben jij voornemens om een volgende stap te maken in je carrière neem dan contact met mij op. Door onze niche, heel specifiek in het notariaat, hebben we een gigantisch netwerk in notarisland en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als je een stap overweegt doe het dan weloverwogen en bekijk alle mogelijkheden die er zijn.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page