top of page

Notarieel medewerker familierecht/ondernemingsrecht in het Groene Hart

 

Van de vele vacatures die er deze week weer bij ons binnen zijn gekomen, is deze vacature zeker de moeite waard om er wat over te schrijven!

Een notariskantoor gelegen in het Groene Hart op een korte afstand van Utrecht aan de A12.

Een middelgroot kantoor wat groeit.  Het kantoor heeft veel vaste klanten en er komen er steeds meer bij. Een opvallende vriendelijke en persoonlijke benadering!  Hier voel je je als kant geen nummer maar krijg je de aandacht. Er wordt echt tijd en aandacht besteed.

Een hoge mate van dienstverlening en kwalitatief goed werk afleveren zijn de speerpunten van het kantoor.

Het kantoor bestaat uit meerdere kandidaat notarissen en ondersteuners met veel juridische ervaring.

Een full service kantoor en met name een grote familierechtpraktijk.

Omdat deze familierechtpraktijk verder groeit en de werk/privé balans op dit kantoor echt goed is en men dit ook zo wil houden is er plek voor een notarieel medewerker familierecht/ondernemingsrecht.

Het team is jong, gedreven en ze hebben plezier in het vak. De mensen hebben een juridische achtergrond en hebben de kennis en ervaring in huis. Je kan hier het beste uit je zelf halen want er wordt ook geluisterd naar wat jij wil en wat jouw goede ideeën zijn.

Wat maakt het nu zo leuk om op dit kantoor te werken.

Uiteraard is het inhoudelijke werk wat je gaat doen erg belangrijk maar eigenlijk net zo belangrijk is het team waar je in werkt. Zoveel uur per week waar je werkzaam bent met collega’s. De sfeer op dit kantoor is bijzonder fijn. Geen hard kantoor maar een zachtaardig kantoor.  Men heeft aandacht en begrip voor elkaar en een praatje wat niet met werk te maken heeft kan hier ook. Een open sfeer waarbij je alles kan zeggen. Een notaris die heel erg begaan is met het team en zich beseft dat het prettig werken in een gezellig team ook belangrijk is. Iemand die snapt dat je misschien thuis ook nog een gezin hebt die op jou wacht. Bij dit kantoor kan je je ook als jonge notarieel medewerker uitstekend ontwikkelen. Je collega’s zijn behulpzaam.

Op de afdeling familierecht is plek voor een ervaren medewerker maar als je een starter bent of nog niet zoveel ervaring hebt wordt je begeleid. Naast het familierecht zijn er ook werkzaamheden op het ondernemingsrecht. (ook hier is de ervaring niet vereist en alleen maar mooi meegenomen) Deze combinatie maakt  het werk heel erg afwisselend en kan je je hier verder ontwikkelen.

Een dame of heer die zijn of haar HBO rechten heeft behaald en zich inhoudelijk wil storten op de akten kan zich hier uitleven. Maar ook een ervaren kracht is hier zeker welkom. Met de aantekeningen van de notaris, die het gesprek heeft gehad met cliënten,  zorg jij dat een akte passeer klaar wordt gemaakt. Uiteraard wordt de akte nog nagekeken. Het kan hier gaan om een testament, levenstestament, schenkingsakte, verklaring van erfrecht, enz. Maar ook de akten voor het oprichten van een BV, een herstructurering, enz.

Mocht je een cursus hierin willen volgen dan wordt dit alleen maar toegejuicht.

 

Kortom :

  • Een kantoor met een goede naam en hoge mate van dienstverlening

  • Bijzonder fijn team om in te werken (jong, zachtaardig en gedreven)

  • Zeer goede begeleiding als dat nodig is en samen kunnen sparren

  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden

  • Goede balans werk en privé

 

Voor meer ins en out over dit kantoor kan je contact opnemen met Jet van Calis & Partners

 

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Naast deze vacature hebben we veel meer notariële vacatures. Overweeg je een overstap en wil je een eerlijk advies over de verschillende mogelijkheden neem dan contact met ons op en maak gebruik van ons jarenlange netwerk in het notariaat.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page